Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Spaniei Juan Carlos i-a adus un omagiu Regelui Mihai la Palatul Regal

Regele Spaniei Juan Carlos i-a adus un omagiu Regelui Mihai la Palatul Regal

Regele emerit al Spaniei Juan Carlos şi soţia sa, regina Sofia, au sosit vineri seară la Palatul Regal din Bucureşti şi i-au adus un omagiu Regelui Mihai.

Iulian Budușan 0 comentarii

Monarhii spanioli au fost întâmpinaţi de Principesa Margareta şi de Principele Duda.

Juan Carlos I a fost rege al Spaniei în perioada 1975-2014, fiind succedat de regele Felipe al VI-lea.

Mii de oameni aşteaptă la rând pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale Defuncte la Palatul Regal din Capitală.

În ultimele trei zile, la Palatul Regal au venit peste 15.000 de oameni, unii aşteptând câteva ore pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai.

Au fost scene emoționante și dureroase în Sala Tronului. Toți cei prezenți s-au ridicat în picioare când cei doi și-au făcut apariție. Intrând în Sala Tronului a Palatului Regal, Regina Sofia şi Regele Juan Carlos I i-au salutat mai întâi pe membrii Casei Regale a României, prezentându-le condoleanţe, după care s-au îndreptat către sicriul Regelui Mihai I, în dreptul căruia au ţinut un moment de reculegere.

Majestatea Sa Principesa Margareta a izbucnit în lacrimi, lângă sicriul tatălui său, Regele Mihai, după ce a fost salutată de regele Juan Carlos I şi regina Sofia.

Comentarii

loading...