Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Restricții dure în Capitală. Mască obligatorie în Centrul Vechi, în piețe, în stații STB și în gări

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) al Capitalei a decis, luni, că masca de protecţie devine obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi, în pieţe, târguri, staţii STB şi gări CFR.

Mihai Diac 0 comentarii

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) din București a decis, luni, 3 august, noi restricții menite să contracareze epidemia de coronavirus.

Astfel, CMSU a decis purtarea obligatorie a măştii sanitare în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală a acestuia.

De asemenea, devine obligatorie masca de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, precum și în staţiile STB, în gări, pe peroanele CFR, în autogări și în taximetre.

CMSU a mai decis, luni, că organizatorii de evenimente sau spectacole au obligația să pună la dispoziţia publicului măşti de protecţie împotriva coronavirusului.

Deși această decizie a fost luată luni, încă de acum câteva zile în stațiile STB erau prezenți polițiști și polițiști locali care recomandau persoanelor aflate în stații să-și pună masca.

Comentarii

loading...