Rețineri pentru furturi din apartamente

Rețineri pentru furturi din apartamente

Trei persoane au fost reţinute în urma a patru percheziţii care au avut loc în municipiul Caransebeş, pentru destructurarea unei reţele care se ocupa cu furturi din locuinţe.

Rl online 0 comentarii

Ultima dată, membrii reţelei au furat mai multe bunuri de valoare dintr-o casă din Oţelu Roşu şi apoi le-au vandut la Petroşani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, în cursul acestei zile au fost făcute percheziţii într-un dosar penal în care sunt cercetaţi trei bărbaţi pentru mai multe infracţiuni de furt din locuinţe. ”Ultima lovitură au dat-o în noaptea de 26/27.05.2018, când au furat dintr-o locuinţă din oraşul Oţelu Roşu o cantitate importantă de bijuterii şi câteva ceasuri de colecţie. Ulterior, în data de 28.05.2018, în municipiul Petroşani, autorii furtului au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă o parte din bunurile furate”, spun reprezentanţii Poliţiei.

Cei trei bărbaţi vor fi duşi la Judecătoria Caransebeş cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru furt.

Comentarii

loading...