Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Să te mai joci cu mintea oamenilor?

Să te mai joci cu mintea oamenilor?

Iată un experiment de maximă amplitudine. Urmează un prim an de împlinire a sorții proscrise.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Laboranții „experimentului România” vor măsura cât se poate întinde coarda peste o populație. Factorul de rezistență va fi raportat. Dacă experimentul România biruie, planeta va primi pe nemestecate o grilă de programe, cea a libertății asistate. Oare nu e cea mai mare fericire a deținutului să se plimbe liber în țarc, ca și în poezia “Pantera” a lui Rilke?
Prin anii 1990 o serie de inițiați americani îmi spuneau că până în 2020 fiecare individ de pe planetă va fi urmărit, încorsetat, îmbătat cu iluzia libertății în spațiul dictat.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...