12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialSaint-Gobain susţine proiectul LEADERS Explore pentru studenți

Saint-Gobain susţine proiectul LEADERS Explore pentru studenți

„Susţinerea programului LEADERS Explore reprezintă o reafirmare a angajamentului Saint-Gobain de a investi în îmbunătățirea aptitudinilor tinerilor aflaţi la începutul carierei şi în dezvoltarea comunităţii profesionale în care activăm”, a declarat Magdalena Kokosz, Director Resurse Umane, Delegația Saint-Gobain pentru Polonia, România, Bulgaria și Turcia.

„Credem în tinerii cu valori și principii puternice și îi susținem să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. De aceea, apreciem și felicităm deschiderea Saint-Gobain față de inițiativele noastre, față de dorința de a declanșa potențialul tinerilor și de a forma lideri vizionari, responsabili și curajoși”, a declarat Robert Țopârlea, Project Manager LEADERS Explore – studenți.

În cadrul programului, Saint-Gobain susține participarea a 30 de studenți ai facultăților de construcții și arhitectură. De-a lungul sesiunilor, specialişti din cadrul companiei au interacţionat cu participanţii pentru a le oferi informaţii utile despre ce înseamnă o carieră în domeniul construcţiilor, într-un modul special, de tip „Bibliotecă umană”.

LEADERS Explore este un program național de leadership adresat studenților, care se desfășoară în principalele centre universitare din ţară (București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara) şi cuprinde peste 30 de ore de ateliere interactive şi de orientare vocaţională cu traineri specializați din multiple domenii de activitate (IT, banking, construcții, agricultură sau antreprenoriat).

Programul completează formarea studenților din România cu o serie de competențe cheie, precum inițiativă, încredere în sine, empatie, responsabilitate personală sau lucru în echipă, pe baza cărora îşi pot construi viitoarea carieră.

Următoarele sesiuni vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 17-20 septembrie, respectiv 24-27 septembrie şi vor reuni 70 de studenţi cu profiluri diferite, de la IT, economic, medicină, farmacie, construcții, agricultură, până la arte, design interior, drept, psihologie şi administrație publică. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Oferta lui Marcel Ciolacu pentru Piedone a picat: „Am încheiat orice dialog. Îi urez succes!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone, cel care a spus în cursul...

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...
Ultima oră
Pe aceeași temă