19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialScandal la alegerile FRF: "De greşeli de ce nu vorbiţi"

Scandal la alegerile FRF: “De greşeli de ce nu vorbiţi”

În timpul AG de la Casa Fotbalului, câţiva fani au afişat bannere pe gardurile din faţa federaţiei: “Lupescu preşedinte”. “Om de fotbal, nu de minifotbal”, “Vrem stadion fără pistă”.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat situaţia tehnică, în cadrul adunării fiind prezentate şi situaţia financiară şi de audit.

Felix Grigore, reprezentant al Comisiei de Competiţii, a fost interpelat de un alegător în momentul în care a spus că de când este la federaţie, forul a arătat deschidere şi a ascultat pe toată lumea. “Mie nu mi-aţi răspuns la niciun mail”, a spus unul dintre alegători.

Şi Răzvan Burleanu, care a prezentat realizările federaţiei, a fost interpelat la finalul alocuţiunii sale, de reprezentantul clubului Progresul Bucureşti, Tudor Iacov. “De greşeli de ce nu vorbiţi? Despre centrele de excelenţă de ce nu vorbiţi?”.

La AG a FRF sunt prezenţi şi Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv al UEFA, şi Bjorn Vassallo, director asociaţii europene din cadrul UEFA. La şedinţă este invitat şi Adrian Mutu.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, lipseşte. La sediul FRF a sosit şi Mircea Lucescu, susţinător al lui Lupescu

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă