Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Scandalul imunoglobulinelor: Un nou sistem va fi implementat

Ministrul Sănătăţii a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă şi despre scandalul iscat în urma absenţei imunoglobulinelor din farmacii şi spitale. Sorina Pintea a anunţat şi faptul că ministerul, alături de STS, lucrează la implementarea unui nou sistem.

Rl online 0 comentarii

"Sunt două numere de telefon publicate, ei pot să apeleze şi să sesizeze lipsa nu doar a imunoglobulinelor, ci şi pentru alte medicamente. Am avut discuţii cu reprezentanţii STS pentru un program. Lucrăm, cât de repede sistemul va fi implementat. Nu pot să vă dau un termen, dar nu va fi foarte lung. Am clarificat lucruri pentru a urmări trasabilitatea medicamentului.Îl vom face. Aceste lucruri s-au mai discutat, eu doar am accelerat lucrurile în acest sens.", a declarat Sorina Pintea.

Comentarii

loading...