25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO Scandalurile se țin lanț de Kaufland

VIDEO Scandalurile se țin lanț de Kaufland

Kaufland reacționează! Gigantul consideră că filmarea este una orchestrată că face parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu două săptămâni.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun“, ne-a transmis Kaufland România, scrie Bugetul.ro

La Kauflandul din Arad, zona Lebăda, un tânăr a filmat un șoarece care se perinda printre recipientele de Sana, marcă proprie a gigantului german.

Imediat, tânărul a postat câteva fotografii și o filmare pe rețelele de socializare. Imaginile au fost distribuite de sute de persoane în câteva ore.

Bugetul.ro a încercat să obțină un punct de vedere al companiei, însă nu a primit decât un mesaj standard, dată fiind ora târzie la care a fost solicitată reacția.

„Bună, Îţi mulţumim pentru mesaj. Programul nostru s-a încheiat însă revenim cu răspuns în cel mai scurt timp, în cursul zilei de mâine. Numai bine, Echipa Kaufland”, ne-a transmis Kaufland România, pe Facebook.

Totuși, am reușit să luăm legătura cu utilizatorul de Facebook care a surprins întreaga scenă. Acesta ne-a povestit că a vrut să-și cumpere un iaurt și așa a observat șoarecele.

De asemenea, ne-a mai spus că, imediat după ce a oprit filmarea, și-a făcut apariția angajat al hipermarketului, care a încercat să prindă „intrusul”.

„Voiam să îmi iau un iaurt și l-am văzut acolo… Chiar atunci când am oprit filmarea, a apărut un angajat al firmei și încercase să îl prindă… nu am mai stat acolo sa vad ce sa întâmplat mai departe”, ne-a transmis tânărul, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

 

Cele mai citite

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă