Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Școala va începe în condiții de pandemie, în orice scenariu, promite premierul Orban

Guvernul pregăteşte deschiderea şcolilor, în anul școlar 2020 - 2021, "pentru orice scenariu", a anunțat premierul Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

"Şcoala va începe în condiţiile pe care ni le va permite evoluţia epidemiei", a declarat, luni, răspunzând la întrebările jurnaliștilor, premierul Ludovic Orban.

"Suntem într-o analiză foarte serioasă pentru că nu poţi să creezi o previziune astăzi care să fie modificată în funcţie de evoluţia epidemiei. Noi pregătim deschiderea şcolii pentru orice scenariu", a asigurat șeful Guvernului.

Premierul Orban a explicat că pentru acestă chestiune funcționează un grup de lucru interministerial,  coordonat de vicepremierul Raluca Turcan, "care face analize extrem de serioase - evaluarea infrastructurii, evaluarea cadrelor didactice, distribuţia posibilă a elevilor în clase, studiază sisteme, inclusiv sistemul mixt".

Premierul a evitat să spună precis, luni, la ce dată s-ar putea redeschide școlile, explicând că, deocamdată, la nivelul Guvernului nu există toate datele necesare.

Comentarii

loading...