Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Școlile s-ar putea redeschide la 1 iunie. Decizia o vor lua miniștrii Educației și Sănătății

Școlile s-ar putea redeschide la 1 iunie. Decizia o vor lua miniștrii Educației și Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a estimat, marţi seară, că şcolile din România s-ar putea redeschide la sfârşitul lunii mai sau la începutul lunii iunie, după ce trece vârful epidemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

"Poate sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie, 1 iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea în şcoli", a anunțat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, marți seară, la postul de televiziune Antena 3.

La întâlnirea celor doi miniștri se vor discuta detalii concrete privind modul cum se vor defășura acțiunile în școli, imediat după reînceperea cursurilor.

"Tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului", a explicat ministrul Nelu Tătaru.

Comentarii

loading...