Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scrisorile unui deţinut îndrăgostit de psihologul închisorii:

Scrisorile unui deţinut îndrăgostit de psihologul închisorii:

Un deţinut îndrăgostit de femeia-psiholog care l-a consiliat în închisoare, supărat că femeia nu-i împărtăşeşte sentimentele, i-a trimis acesteia mai multe scrisori în care o ameninţa cu moartea, desfigurarea, incendierea casei, maşinii şi a tuturor bunurilor.

Rl online 0 comentarii

Pentru faptele sale, bărbatul a primit o nouă pedeapsă de la Judecătoria Aiud, 3 ani şi 7 luni cu executare, pentru ultraj şi influenţarea declaraţiilor, condamnare împotriva căreia a făcut recurs, iar judecarea dosarului va începe în 23 martie, la Curtea de Apel Alba Iulia.
În timp ce era încarcerat, pe o perioadă de 7 ani, în Penitenciarul Miecurea Ciuc, Kalusi Robert, în vârstă de 35 de ani, din Sovata, recidivist condamnat de mai multe ori, a declarat (formal, după cum au considerat judecătorii), tendinţe de suicid şi violenţă cu alţi deţinuţi având, însă, drept scop să se afle în prezenţa psihologului închisorii, de care se îndrăgostise. La una dintre şedinţele de consiliere, deţinutul chiar i-a dat femeii câteva foi pe care şi-a mărturisit, în scris, sentimentele. Printre altele, spunându-i: Frumoasă cu chip de zână, te distrug. Tu ai fost ţinta de la început, tu ai fost aleasa.

Citește totul despre:

#detinuti

Comentarii

loading...