Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Securitatea națională include Educaţia și Sănătatea

Securitatea națională include Educaţia și Sănătatea

Noua Strategie de Apărare Națională a României preia conceptul de securitate națională extinsă.

Mihai Diac 0 comentarii

Noua Strategie de Apărare Națională a României, care va fi valabilă între anii 2020 - 2024, preia conceptul de securitate națională extinsă, care include Apărarea, Economia, Energia, Mediul, Educația și Sănătatea.

După cum preciza, după cea mai recentă ședință a CSAT, președintele Klaus Iohannis, Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii, apartenenţa la NATO şi Uniunea Europeană sunt idei "reafirmate ca piloni ai politicii noastre externe şi de securitate" și în noua Strategie de Apărare Națională.

Comentarii

loading...