Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șeful unei rețele de trafic cu minori, arestat în Germania și adus în țară

Șeful unei rețele de trafic cu minori, arestat în Germania și adus în țară

Un bărbat de 34 de ani, din Tulcea, condamnat în 2012 pentru constituirea unui grup infracţional organizat în scopul racolării şi exploatării sexuale a unor minore, a fost prins în Germania şi adus în ţară, în baza mandatelor europene de arestare emise de Tribunalul Tulcea.

Rl online 0 comentarii

Bărbatul, urmărit la nivel internaţional de autorităţile române întrucât era condamnat pentru trafic de persoane, trafic de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a fost adus în ţară de poliţiştii români, după ce a fost depistat în Germania.

Surse judiciare arată că persoana care a fost adusă în ţară este Mihai Mişireliciu, din Tulcea.

Acesta a fost preluat de o escortă a Poliţiei Române şi adus în ţară din Frankfurt, Germania, el fiind urmărit internaţional în Sistemul Informatic Schengen, în baza a două mandate europene de arestare, ambele emise de Tribunalul Tulcea.

Mihai Mişireliciu a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, precum şi la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În ultima săptămână, 15 persoane care erau urmărite la nivel internaţional au fost depistate în străinătate şi aduse în ţară de Poliţia Română, în urma schimbului de date şi informaţii operative cu partenerii străini.

„În sarcina acestuia instanţa de judecată a reţinut faptul că, în perioada februarie – iulie 2012, împreună cu o altă persoană, a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat în scopul racolării şi exploatării sexuale a unor minore, prin practicarea prostituţiei, în România, Belgia şi Germania. De asemenea, în sarcina acestuia a fost reţinut faptul că a deţinut, în vederea comercializării, 66 de grame de cannabis şi că a deţinut ilegal o armă, împreună cu muniţia aferentă, pe care a folosit-o în martie 2010, în vederea ameninţării, într-un bar din Tulcea”, se arată în comunicatul transmis sâmbătă de Poliţie.

Comentarii

loading...