Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SIE cumpără antidepresive şi anxiolitice

SIE cumpără antidepresive şi anxiolitice

SIE cumpără antidepresive şi anxiolitice

Serviciu de Informaţii Externe vrea să cumpere medicamente, printre care antidepresive, vaccin tetanic şi extract de ginkgo biloba, valoarea estimată fără TVA fiind de peste 1,3 milioane de lei, transmite Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Serviciul de Informaţii Externe va cumpăra, prin licitaţie publică, produse şi preparate farmaceutice. Pe lista SIE se află medicamente având la bază 390 de repere. Printre acestea se regăsesc 840 de comprimate escitalopramum - 10 mg., care este indicată în tratamentul depresiei, precum şi 600 de comprimate de bromazepamum - 3 md. , folosite pentru diverse tipuri de anxietate.
De asemenea, pe lista SIE se mai află 50 de doze de vaccin tetanic, 21.000 de comprimate de extract de ginkgo biloba, 30 de flacoane a 300 ml. de apă de gură medicinală, dar şi 200 de fiole de hidrolizat de proteină din 1 g. creier de porcină.
Valoarea estimată fără TVA a produselor şi preparatelor farmaceutice este de 1.322.948,7 lei.

Comentarii

loading...