Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Simulările examenelor naționale sunt anulate, dar elevii se pot instrui pe calculator

Simulările examenelor naționale sunt anulate, a anunțat, luni seară, ministrul Educaţiei și Cercetării, Monica Anisie.

Mihai Diac 0 comentarii

Deși simulările examenelor naționale sunt anulate, elevii pot continua să se instruiască pe calculator, inclusiv cu sprijinul profesorilor de la școală, a precizat ministrul Monica Anisie.

În mod specific pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a sunt puse la dispoziție teste de antrenament.

"Nu mai putem susţine simulările, însă aceste simulări le-am înlocuit cu acele teste de antrenament pe care le-am pus la dispoziţia elevilor de clasa VIII-a şi a XII-a. Vom pune săptămânal câte cinci teste de antrenament. Vineri vom publica baremul iar în emisiunile realizate la TVR vor fi explicate rezolvările acestor modele sau teste de antrenament, cum le-a numit Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare. Aceste teste este bine să fie rezolvate în parteneriat cu cadrul didactic de la clasă", a precizat ministrul Educației, Monica Anisie.

Comentarii

loading...