Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sinucidere într-o unitate militară din Mamaia

Sinucidere într-o unitate militară din Mamaia

Un caporal în vârstă de 36 de ani care păzea o unitate militară din Mamaia Sat a murit după ce s-a împuşcat la serviciu. Militarul fusese testat psihologic în acest an şi declarat apt pentru serviciul militar.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al Forţelor Navale, colonel Corneliu Pavel, a declarat că militarul Ionel Pricop s-a împuşcat cu arma din dotare în timpul executării serviciului de pază la Unitatea Militară 02052 din Mamaia Sat, informează Mediafax.

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul militarului.

Cazul este cercetat de către Circumscripţia Teritorială Constanţa a Parchetului Militar.

”Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unităţii s-a constituit o comisie administrativă, condusă de şeful de stat major al Centrului 110 Comunicaţii şi Informatică”, a spus sursa citată.

Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 şi nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

La ultima testare psihologică susţinută în anul 2018, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar.

Colonelul Corneliu Pavel a spus că militarul nu a dat, la serviciu, niciun semn că ar avea vreo problemă.

Potrivit unor surse, militarul s-ar fi împuşcat în cap.

Comentarii

loading...