10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocialSNSPA organizează admitere online în acest an

SNSPA organizează admitere online în acest an

În anul 2020, concursul de admitere la studiile universitare de licenţă de la SNSPA cuprinde două etape: preînscrierea online și admiterea.

Preînscrierea online se desfășoară în perioada 18 mai – 16 iunie 2020, pentru toate facultățile din cadrul SNSPA.

Admiterea la programele de studii universitare de licență din cadrul Facultății de Administrație Publică, Facultății de Comunicare și Relații Publice și Facultății de Management se face în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv media clasei a XI-a, în corelaţie cu opțiunile candidatului și promovarea examenului de Bacalaureat, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2020-2021.

Facultatea de Științe Politice a continuat înscrierile online la pretestare, începute în luna februarie 2020. Candidații înscriși la Facultatea de Științe Politice vor participa la o pretestare online, care constă în rezolvarea prin mijloace electronice a unui test grilă la disciplinele și tematica anunțate deja pe website-ul facultății.

“Lansăm o platformă de admitere online, user friendly, accesibilă de acasă, pentru a nu-i scoate pe candidați din zona lor de confort și de siguranță. Printr-o comunicare directă, constantă și foarte implicată, SNSPA va fi alături de candidați, mult mai mult decât înainte, oferindu-le sprijin pe tot parcursul înscrierii”, a declarat rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă