Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ŞOCANT! Pacienţii, la cheremul medicului de gardă. Ministerul Sănătăţii cere un control de urgenţă

ŞOCANT! Pacienţii, la cheremul medicului de gardă. Ministerul Sănătăţii cere un control de urgenţă

Ministerul Sănătăţii le-a cerut reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgență, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi, unde un medic de gardă a refuzat internarea unei paciente în mod abuziv.

Elena Marinescu 0 comentarii

Direcția de Sănătate Publică va verifica condițiile în care s-a acordat asistența medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unități sanitare.

Într-o filmare devenită viral pe internet, medicul de gardă Marta Coman refuză ostentativ internarea unei paciente, trimiţând-o acasă, motivând că e "Ziua de Bobotează". În plus, într-o criză de furie în urma insistenţelor aparţinătoarei pacientei, medicul rupe fişa medicală a acesteia.

Comentarii

loading...