8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialŞoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr, plasat...

Şoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr, plasat sub control judiciar

 

Dragoş Mihai Lazăr, şoferul care l-a împins câţiva metri cu capota maşinii pe pietonul în vârstă de 17 ani, este urmărit penal pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice.

Procurorii au arătat că, din probele administrate, a reieşit faptul că, miercuri, 2 mai, în jurul orei 13:15, în timp ce se deplasa în Capitală, pe strada Principatele Unite din Sectorul 4, şoferul SUV-ului a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi l-a împins pe carosabil pe tânăr, care era angajat regulamentar în traversare. A oprit apoi maşina pe trecerea de pietoni. În continuare, bărbatul a demarat din nou, deplasându-se către tânăr, pe care l-a acroşat pe o distanţă de aproximativ 8 metri, în intersecţie.

“Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâni de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă.

 
Procurorii l-au plasat pe şofer sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile şi i-au impus şi obligaţia de a nu mai conduce niciun tip de vehicul pentru care posedă permis de conducere categoria B.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă