Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul Judeţean Vâlcea va avea aparat de RMN de la sfârşitul lunii martie

Spitalul Judeţean Vâlcea va avea aparat de RMN de la sfârşitul lunii martie

Noul aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), alocat în urmă cu un an de Ministerul Sănătăţii Spitalului Judeţean, va ajunge la Râmnicu Vâlcea la sfârşitul lunii martie, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Rl online 0 comentarii

Acesta a precizat că în prezent se lucrează la amenajarea clădirii în care va fi instalat noul echipament medical, dar că până la mijlocul lunii viitoare vor fi finalizate şi aceste lucrări.

"La spital, clădirea în care va fi amplasat aparatul de rezonanţă magnetică nucleară este într-un stadiu avansat al lucrărilor, care vor fi gata la jumătatea lunii martie pentru instalarea dispozitivului RMN, aşteptat să ajungă la Vâlcea pe data de 25 martie", a declarat Rădulescu, citează Agerpres.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a primit anul trecut noul aparat RMN, printr-un proiect al Ministerului Sănătăţii, costurile pentru amenajarea spaţiului în care va fi amplasat acesta fiind suportate în mare parte de către Consiliul Judeţean.

În judeţul Vâlcea există în prezent două aparate de RMN, ambele fiind deţinute de companii private.

Citește totul despre:

#spital #vâlcea #rmn

Comentarii

loading...