11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocialSPOTLIGHT, ziua a doua. Explozie de lumini şi culori în București

SPOTLIGHT, ziua a doua. Explozie de lumini şi culori în București

Clădiri emblematice din Bucureşti au fost incluse în premieră pe harta Spotlight, harta instalaţiilor de lumină incluzând, pe lângă traseul deja consacrat – Calea Victoriei între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, şi Arcul de Triumf, Ateneul Român sau Palatul Ştirbei, scrie Mediafax.

Un alt element de noutate a fost concursul internaţional de video mapping pe faţada Palatului CEC. De asemenea, și clădirea BCR a fost iluminată.

Cu o temă inspirată de celebrarea Centenarului, ediţia Spotlight din acest an este intitulată „United We Shine” şi prezintă la Bucureşti 27 de instalaţii, proiecţii şi sesiuni de video mapping din Franţa, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania şi România.

În toate zilele de festival, 12-15 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, între orele 20.30 şi 23.00.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă