Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Suceava: Bărbat trimis în judecată după ce a agresat un poliţist aflat în timpul liber

Suceava: Bărbat trimis în judecată după ce a agresat un poliţist aflat în timpul liber

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce a agresat un poliţist aflat în timpul liber, fapta petrecându-se într-un mall din Suceava.

Rl online 0 comentarii

Agresorul a vrut să se răzbune, astfel, pe poliţist care în urma cu patru ani intervenise pentru aplanarea unui conflict într-un bar, iar bărbat respectiv, pe atunci agent de pază, a încercat să-l împiedice.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, bărbatul agresat este agent de poliţie şi lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. În urma cu patru ani, agentul de poliţie lucra tot acolo, iar în noaptea de 5/6 aprilie 2014 a fost trimis de conducerea IPJ împreună cu alţi trei colegi să intervină pentru aplanarea unor conflicte violente.

Cei patru poliţişti au mers la un bar din municipiul Suceava pentru un izbucnise un scandal, iar un agent de pază i-a împiedicat să ia măsurile necesare, manifestându-se violent la adresa oamenilor legii. Lucrătorii de poliţie au fost nevoiţi să utilizeze forţa fizică împotriva bărbatului respectiv, conducându-l apoi la sediul poliţie unde a fost amendat.

“De la momentul respectiv (anul 2014) inculpatul, considerând că persoana vătămată a procedat la sancţionarea sa în mod nejustificat, a postat diverse fotografii cu victima pe reţelele de socializare, însoţite de insulte sau comentarii denigratoare, iar în situaţiile în care s-a întâlnit pe raza municipiului Suceava cu victima a adoptat faţă de aceasta o atitudine ameninţătoare, provocatoare, proferând insulte la adresa sa ori a membrilor familiei sale”, au precizat procurorii.

O întâlnire între cei doi a avut loc pe data de 30 aprilie 2017 atunci când agentul de poliţie a mers împreună cu soţia şi fiul lor la un complex comercial din municipiul Suceava. Soţia şi băiatul poliţistului au intrat într-o sală de cinema pentru a vedea un film, iar agentul a mers în altă sală pentru a urmări un alt film, acolo întâlnindu-se cu fostul paznic.

După încheierea filmului, poliţistul a mers către ieşire pentru a se întâlni cu soţia şi fiul său. Atunci el a fost văzut de fostul agent de pază, care a luat-o la fugă pe holurile complexului comerciale pentru a-l prinde pe agentul de poliţie. 

“După puţin timp inculpatul a ajuns în spatele victimei, a lovit-o pe aceasta cu putere în spate cu mâna, după care a început să-i adreseze insulte (făcându-i reproşuri cu privire la activitatea din anul 2014, a adoptat o atitudine în mod vădit provocatoare (prin aceasta încercând să determine victima să riposteze în mod violent pentru ca ulterior inculpatul să-i poată aplica lovituri mai puternice), a scuipat pe victimă, concomitent cu aplicarea mai multor lovituri cu cotul ori cu mâinile în diverse zone anatomice”, a mai precizat sursa citată.

Procurorii au precizat că bărbatul a continuat să se manifeste violent asupra agentului de poliţie, lovindu-l pe acesta în zona pieptului şi a abdomenului. După încheierea incidentului, poliţistul a sunat la 112 cerând sprijinul lucrătorilor de poliţie. Ulterior a mers la serviciul de medicină legală, medicii legişti stabilind că a suferit leziuni la nivelul umărului drept pentru vindecarea cărora a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. 

Agresorul a fost trimis în judecată pentru ultraj de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, dosarul fiind înaintat către Judecătoria Suceava.

Comentarii

loading...