Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Suceava: Medalie de aur pentru Universitatea 'Ştefan cel Mare' la Geneva

Universitatea ''Ştefan cel Mare'' din Suceava a câştigat medalia de aur la ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Inventică din Elveţia, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei academice, dr. Codruţ Şerban, coordonator al Serviciului de Relaţii Publice.

Rl online 0 comentarii

Potrivit lui Şerban, Universitatea ''Ştefan cel Mare'' din Suceava a participat săptămâna trecută la cea de-a 46-a ediţie a evenimentului Salon International des Inventions Geneve 2018, în urma unei selecţii realizate în cadrul competiţiei naţionale organizată de Ministerul Cercetării şi Inovării.

Instituţia academică suceveană a participat la manifestarea ştiinţifică de la Geneva cu lucrarea ''Dispozitiv electrochimic hibrid'' ai cărei autori sunt Dorel Cernomazu, Ilie Niţan, Mihai Raţă, L. Dan Milici, Mariana Milici, Ilie Romaniuc, Constantin Ungureanu, Ovidiu Tanţa.

În urma jurizării, invenţia Universităţii ''Ştefan cel Mare'' a fost distinsă cu Medalie de aur la secţiunea C - Energie.

Totodată, lucrarea ''Dispozitiv electrochimic hibrid'' a primit diploma "Best Invention" din partea Institutului Inventatorilor şi Cercetătorilor din Iran.

Comentarii

loading...