9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialSuceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ...

Suceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ chiar în biserică

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Suceava, lt. Nicoleta Andronic, a precizat ca o patrula de jandarmerie, aflata in misiune in zona centrala a municipiului Suceava, a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat provoaca scandal in incinta lacasului de cult, potrivit HotNews.

La fata locului, jandarmii l-au identificat pe barbat ca fiind E.C., in varsta de 35 de ani, cu domiciliul in comuna Berzunti, judetul Bacau.

Acesta a amenintat-o pe femeia care vindea obiecte bisericesti in spatiul special amenajat in acest sens, a lovit-o cu un baston din lemn pe care il avea asupra sa si, prin violenta, a obligat-o sa ii dea toti banii rezultati din vanzarea obiectelor bisericesti, dupa care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, in scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe barbat in apropierea lacasului de cult, asupra sa fiind gasita intreaga suma de bani sustrasa, respectiv 800 de lei.

In cauza s-au intocmit actele de sesizare privind savarsirea unei fapte susceptibile de a fi infractiunea de talharie, iar barbatul a fost predat Politiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetarilor.

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă