14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialSylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul său: "Vă rog, ignoraţi..."

Sylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul său: “Vă rog, ignoraţi…”

Pe contul său de pe platforma online Instagram, Stallone a publicat o fotografie folosită la această farsă şi mesajul: “Vă rog, ignoraţi această prostie… Sunt în viaţă şi mă simt bine şi sunt fericit şi sănătos… încă lovesc cu pumnul”.

Aceasta nu este prima dată când Stallone este nevoit să dezmintă o ştire privind decesul său. O informaţie similară a circulat pe reţeaua Facebook în 2016.

În prezent, Sylvester Stallone lucrează la un nou lungmetraj, “Creed 2”, în care joacă şi pugilistul de origine română Florian Munteanu.

 De altfel, luni, Stallone a publicat afişul filmului “Creed 2” pe contul său de pe platforma online Instagram.

Filmul “Creed 2” este regizat de Steven Caple Jr. Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes “Rocky”.

Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

Lungmetrajul anterior, “Creed”, regizat de Ryan Coogler şi lansat în 2015, a oferit un nou impuls francizei “Rocky”, a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă