Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tablă desprinsă de furtună de pe acoperișul spitalului

Tablă desprinsă de furtună de pe acoperișul spitalului

Câteva porţiuni din acoperişul din tablă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satina au fost afectate de furtună, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Rl online 0 comentarii

Bucățile de tablă riscau să cadă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. "Pompierii au acţionat cu autoplatforma pentru intervenţie şi salvare de la înălţime pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiş care riscau să cadă. A fost îndepărtată tabla desprinsă parţial de pe acoperiş, pe circa cinci metri pătraţi", a precizat Băsăşteanu.
Imobilul al cărui acoperiş a fost afectat de vijelie este corpul central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Duminică după-amiaza, în mai multe zone din judeţul Olt a fost furtună. Reprezentanţii ISU nu au anunţat alte pagube produse de furtună.

Comentarii

loading...