Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Tarifele pentru vizitarea Palatului Parlamentului vor fi majorate

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis majorarea tarifelor pentru vizitatorii care vor să vadă Palatul Parlamentului. În acelaşi timp, a fost eliminată taxei foto/video, aceasta fiind inclusă în preţul biletului de vizitare.

Rl online 0 comentarii

Potrivit propunerii de actualizare a serviciilor şi tarifelor pentru vizitatorii adulţi, un tur standard pentru maximum 40 de persoane va costa 40 de lei de persoană, în loc de 35, iar turul standard care include subsolul a fost majorat de la 40 de lei la 45 de lei.

De asemenea, a fost introdusă şi posibilitatea unui tur panoramic al oraşului de pe terasa Parlamentului, iar preţul este de 100 de lei/ persoană adultă.

Totodată, au fost actualizate şi tarifele pentru copiii cu vârste între 7-18 ani, astfel că un tur standard care era gratuit va costa 10 lei, iar turul standard cu vizitarea subsolului va costa 15 lei.

Studenţii cu vârste între 19-26 de ani vor putea face un tur standard cu 20 de lei în loc de 18 lei, iar turul standard care include şi vizitarea subsolului a fost majorat de la 19 lei la 23 de lei.

Printre opţiunile noi puse la dispoziţia vizitatorilor se numără şi un pachet standard pentru 35 de persoane, care costă 40 de lei de persoană, în timp ce turul standard care include şi vizitarea subsolului, tot pentru 35 de persoane, va costa 45 de lei.

Taxa foto/video 30 de lei a fost exclusă, tariful fiind inclus în preţul biletului de vizitare.

Modificările vor intra în vigoare de la 1 iulie 2018.

Comentarii

loading...