23.9 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialTelecabina de la Bâlea funcționează din nou

Telecabina de la Bâlea funcționează din nou

Miercuri după-amiază, administratorul a trebuit să oprească telecabina pentru că temperatura a fost mai mică de minus 20 de grade.

În cursul nopţii, la Bâlea Lac s-a înregistrat cea mai mică temperatură din acest an, de minus 21 de grade, potrivit meteorologilor sibieni.

La peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş se poate ajunge doar cu telecabina, pe o distanţă de 3.700 de metri, Transfăgărăşanul fiind închis circulaţiei de la Bâlea Cascadă până la Bâlea Lac.

Un drum dus-întors cu telecabina costă 60 de lei de persoană. Telecabina funcţionează zilnic, între orele 9,00 şi 17,00, în situaţia în care condiţiile meteo sunt bune.

Cei care doresc să afle dacă funcţionează telecabina, se pot interesa dacă sună la numărul 0745 072 602, informează AGERPRES.

Cele mai citite

A murit actorul Constantin Cojocaru la vârsta de 78 de ani

Într-o zi de 13, lumea teatrului din România a intrat în doliu. Actorul Constantin Cojocaru a murit la vârsta de 78 de ani. Anunțul...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Nicolae Ciucă, hotărât: “Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, subliniază seriozitatea și responsabilitatea în cadrul coaliției guvernamentale și reafirmă necesitatea unei abordări similare în privința alianței electorale. Prezent la Tulcea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă