Foto Arhiva

Foto Arhiva

Teleorman: Intervenţii în sprijinul ambulanţelor şi maşinilor rămase înzăpezite

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt în continuare blocate, printre acestea DN 65A şi DN 65E, iar autorităţile au intervenit în sprijinul unor ambulanţe care nu au putut ajunge la pacienţi, precum şi a unor maşini înzăpezite, a comunicat ISU Teleorman, miercuri.

Rl online 0 comentarii

În comunicat se precizează că administratorii drumurilor naţionale şi judeţene fac eforturi deosebite pentru menţinerea în circulaţie a principalelor sectoare de drum, precum şi pentru deblocarea celor închise în cursul zilei de marţi, acţionând cu peste 150 de persoane şi aproximativ 100 de utilaje.

''La ora 13.00, situaţia drumurilor naţionale şi judeţene închise circulaţiei, se prezintă astfel: DN65A: Roşiorii de Vede - Turnu Măgurele; DN65E: Roşiorii de Vede - Troianul; Bogdana - Urluiu; DJ 504: Alexandria - Lăceni; Alexandria - Cernetu; DJ 506: Guruieni - Băbăiţa; Mîrzăneşti - Teleormanu, Bragadiru - Bujoru, Scurtu Mare - Găleteni; DJ506A: Siliştea - Răsmireşti; DJ612A: Satul Vechi - Săceni - Ciolăneşti; Roşiorii de Vede (Spital TBC) - Balta Sărată - Călmăţuiu - Plopii Slăviteşti; DJ 601F: Dulceanca - Albeşti - Păru Rotund; DJ703: Călineşti - Copăceanca - Vîrtoapele de Jos; Baldovineşti - Ciolăneşti Deal - Necşeşti - Gărăgău; DJ 612: Călineşti - Antoneşti; DJ601B: Siliştea - Cosmeşti - Blejeşti; DC 18: Drăgăneşti Vlaşca - Comoara'', se arată în comunicatul ISU Teleorman.

La punctul de trecere a frontierei de pe raza oraşului Zimnicea, din cauza vântului puternic, circulaţia cu bacul se menţine închisă, iar la Turnu Măgurele aceasta a fost reluată începând cu ora 10.45.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuţie a informat că la nivelul judeţului Teleorman, erau înregistrate 33 deranjamente la care intervin 12 echipe.

Autorităţile au intervenit pe parcursul zilei de miercuri la mai multe situaţii în care oamenii au cerut ajutor la 112.

''O persoană ce avea nevoie de dializă, din localitatea Mîrşa, a fost preluată de către pompierii militari din Videle şi de către un echipaj al SAJ şi dusă la centrul de dializă; în localitatea Purani, 3 autoturisme au rămas înzăpezite. La sosirea pompierilor militari din cadrul Det. Videle, cu o autospecială şi 6 subofiţeri, cele 3 autoturisme părăsiseră zona, fiind deblocate de către un utilaj de deszăpezire; o ambulanţă SAJ, care se deplasa în satul Albeni pentru a prelua un pacient, a rămas blocată în dreptul localităţii Drăceşti. Sprijiniţi de primarul din localitatea Scurtu, s-a reuşit preluarea persoanei bolnave cu ajutorul unui tractor de la o asociaţie agricolă din zonă; şenilata de la Det. de pompieri Roşiorii de Vede s-a deplasat pentru preluarea unei persoane de 69 de ani, din localitatea Merişani, comuna Băbăiţa, care necesita dializă'', informează ISU Teleorman.

Comentarii

loading...