2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSocialTeleorman: Opt tronsoane de drumuri încă blocate, printre care şi DN 65A

Teleorman: Opt tronsoane de drumuri încă blocate, printre care şi DN 65A

“Situaţia drumurilor naţionale şi judeţene închise circulaţiei, se prezintă astfel: DN65A: Roşiorii de Vede – Turnu Măgurele; DJ 504: Alexandria – Cernetu; DJ 506: Merişani – Băbăiţa; Mîrzăneşti – Teleormanu; Bragadiru – Bujoru; Scurtu Mare – Talpa Ogrăzile; DJ612A: Roşiorii de Vede (Spital TBC) – Balta Sărată; Crângeni – Plopii Slăviteşti; DJ703: Necşeşti – Gărăgău; DJ 612: Călineşti – Antoneşti; DJ601B: Siliştea – Cosmeşti; DC 18: Drăgăneşti Vlaşca – Comoara”, se arată într-un comunicat al ISU Teleorman.

Conform sursei citate, administratorii drumurilor naţionale şi judeţene acţionează pentru deblocarea tronsoanelor de drumuri închise, dar şi pentru menţinerea în circulaţie a principalelor sectoare de drum, astfel încât să existe în permanenţă rute ocolitoare care să fie folosite, atât de serviciile de urgenţă (personal medical, pompieri, jandarmi şi poliţişti), cât şi de cetăţeni.

Având în vedere faptul că circulaţia pe principalele drumuri naţionale şi judeţene se desfăşoară în condiţii de iarnă, fiind îngreunată de zăpada căzută în ultimele zile, autorităţile din Teleorman solicită participanţilor la trafic ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze în prealabil dacă pe traseul ales nu sunt impuse anumite restricţii ori dacă drumul este închis/blocat.

“La nivelul structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne (Poliţie, Pompieri, Jandarmi, Poliţie de Frontieră) sunt în continuare mobilizate importante forţe, gata să intervină pentru sprijinirea populaţiei, salvarea vieţii şi bunurilor materiale ale acestora cu un număr de 150 de mijloace tehnice. În permanenţă, Prefectul Judeţului Teleorman, Preşedintele Consiliului Judeţean, Inspectorul Şef al ISU şi Inspectorul Şef al IPJ au monitorizat şi coordonat acţiunile de intervenţie, iar prin dispeceratul integrat ISU-SAJ, s-a ţinut legătura cu persoanele care necesitau îngrijiri medicale, toate cazurile fiind rezolvate cu operativitate, neînregistrându-se victime la nivelul judeţului nostru”, mai informează ISU Teleorman.

La punctul de trecere a frontierei de pe raza oraşului Zimnicea, circulaţia cu bacul se menţine închisă, iar la Turnu Măgurele, aceasta a fost reluată.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuţie nu a mai raportat că ar mai fi probleme la nivelul judeţului Teleorman.

Conform ISU Teleorman, este în vigoare avertizarea Agenţiei Naţionale de Meteorologie de Cod portocaliu de ger, până vineri, 2 martie, ora 20,00, când temperaturile maxime vor fi frecvent între minus 12 şi minus 6 grade, iar cele minime, accentuate de rafalele de vânt, între minus 22 şi minus 12 grade.

Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă