20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialŢiriac anunţă o nouă investiţie: "Nu vreau să fiu cel mai bogat...

Ţiriac anunţă o nouă investiţie: “Nu vreau să fiu cel mai bogat om din cimitir”

“În acest moment am început construcția unei universități, care ne va costa cu siguranță 150 de milioane de euro. Sperăm să mai obținem înca 200 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, de la Bruxelles. Eu voi face 80 de ani în curând și n-am de gând să fiu cel mai bogat om din cimitir”, a explicat Țiriac, într-un interviu acordat pentru Sport Bild.

Pe de altă parte, Țiriac susţine că face tot posibilul să îl ajute pe Boris Becker. Românul l-a sfătuit să demareze un proiect împreună cu primăria capitalei Germaniei, care ar necesita investiții de cel puțin 200 de milioane de euro din partea minicipalității din Berlin.

“L-am sfătuit să discute cu primarul din Berlin, să se întâlnească și să-l întrebe dacă vrea să investească 200-300 de milioane de euro. Să ofere 20 de hectare de teren, să facă o arenă de 15.000 de locuri, o alta de 12.000 de locuri și apoi alte 17 terenuri.

Berlin poate deveni un oraș bogat în tenis, deoarece Germania nu are turnee importante. Iar Berlin este un oraș cosmopolit, care nu are un eveniment major sportiv. Iar sportul este o afacere uriașă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Sport Bild.

61 de milioane de euro însumează datoriile lui Boris Becker, după cum afirma presa germană anul trecut când cita rapoarte ale firmei financiare Smith & Williamson.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă