4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialToader, discuţii în Malaezia cu alţi români condamnaţi la moarte pentru trafic...

Toader, discuţii în Malaezia cu alţi români condamnaţi la moarte pentru trafic de droguri

“În închisoarea Simpang Renggam se află încarceraţi Marian Laurenţiu Peity şi Ionel Ţurcan, arestaţi pentru trafic de droguri, condamnaţi la moarte de Curtea de Apel, şi ale căror procese se află în faza de judecată pe rolul Curţii Federale a Malaeziei. Delegaţia română a purtat discuţii cu cetăţenii români, exprimând susţinerea în realizarea intereselor legitime, cu respectarea legislaţiei celor două state, în cadrul juridic iniţiat prin semnarea Memorandumului de înţelegere dintre Guvernul României şi Guvernul Malaeziei privind activităţi de cooperare juridică”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului Justiţiei.

În cadrul vizitei în Malaezia, delegaţia ministerului Justiţiei, au avut o întrevedere cu avocatul cetăţenilor români condamnaţi în Malaezia pentru trafic de droguri, întâlnirea având loc la Kuala Lumpur.

“Discuţiile s-au purtat asupra cadrului juridic în materie, cu referire la situaţia celor trei cetăţeni români şi posibilele demersuri legale în ceea ce îi priveşte, în mod corespunzător etapelor procesuale în care se află aceştia”, potrivit sursei citate.

Totodată, întrevederea cu conducerea închisorii Simpang Renggam, Johor a avut loc la sediul penitenciarului. Discuţiile au purtat, cu precădere, asupra problematicii specifice sistemelor penitenciare din cele două state.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a discutat, vineri, şi cu Ionuţ Alexandru Gologan, românul condamnat, definitiv, la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri şi arestat din 2012.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă