Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toți absolvenții de liceu vor da examen de bacalaureat în acest an

Toți absolvenții de liceu vor da examen de bacalaureat în acest an

Circa 150.000 de elevi care acum sunt în ultima clasă de liceu vor da examenul de bacalaureat în anul 2020, a anunțat, luni, Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Profesorul Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, a precizat că examenul de bacalaureat se va organiza în vara anului 2020, dar nu se cunoaște încă data la care se va desfășura.

Potrivit președintelui Consiliului Național al Rectorilor, circa 150.000 de tineri ar urma să susțină, în anul 2020, examenul de bacalaureat.

De asemenea, în anul 2020, o serie de universități se pregătesc să organizeze examene de admitere online, întrucât încă nu se știe momentul în care vor fi din nou permise reuniunile publice.

Comentarii

loading...