Trafic îngreunat în Harghita. Câteva tiruri au blocat circulația pe drumurile principale

Trafic îngreunat în Harghita. Câteva tiruri au blocat circulația pe drumurile principale

Circulaţia pe drumul european E 578, în zona Băile Tuşnad, şi pe drumul naţional DN 15, între Topliţa şi Borsec, este îngreunată miercuri din cauza unor maşini de mare tonaj care nu şi-au mai putut continua deplasarea, în condiţii de ninsoare abundentă.

Rl online 0 comentarii

Şeful Poliţiei Rutiere Harghita, comisar şef Nicolae Nica, a declarat că pe E 578, în zona Băile Tuşnad, traficul este îngreunat din cauza unui tir care a ieşit de pe un drum comunal şi a rămas blocat pe o bandă de circulaţie. De asemenea, se circulă cu dificultate şi pe DN 15, între Topliţa şi Borsec, pe vârful Creanga, unde un tir nu şi-a mai putut continua deplasarea, rămânând pe marginea drumului. Probleme au fost şi pe DJ 123 A, între satele Vrabia şi Tuşnad, după ce un tir a rămas blocat, la faţa locului intervenindu-se cu utilaje de deszăpezire, inclusiv de la Primăria Tuşnad, informează Agerpres.

Circulaţia pe drumurile din Harghita se desfăşoară în condiţii de iarnă, pe alocuri cu dificultate, din cauza ninsorilor abundente înregistrate în ultimele ore, chiar viscolite pe unele sectoare, fiind suplimentat numărul de echipaje de poliţie care să dirijeze circulaţia.

Poliţiştii recomandă şoferilor să aibă maşinile echipate corespunzător şi să manifeste atenţie sporită.

Comentarii

loading...