Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Sibiu – Deva

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, marţi, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 20 şi 36, sensul spre Litoral, şi pe Autostrada A 1 Sibiu – Deva, în mai multe zone, din cauza unor lucrări.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, marţi, până la orele 16:00, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 20 şi 36, pe sensul de mers către Constanţa, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile şi de înlocuire a parapetelui lateral.

Astfel, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Totodată, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfăşoară îngreunat pe banda a doua a sensului de mers către Deva, la kilometrul 291, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierei mediane.

În zonă se vor desfăşura reparaţii marţi, până în jurul orei 16:00.

De asemenea, la kilometrii 335, 326 şi 316, pe sensul de mers către Deva, circulaţia rutieră este oprită pe prima bandă pentru efectuarea lucrărilor de repararea a parapeţilor marginali, până în jurul orei 16:00.

Potrivit sursei citate, din cauza lucrărilor de curăţare a rigolelor prima bandă este restricţionată, pe sensul către Sibiu între kilometrii 316 şi 336, până în jurul orelor 19:00.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să semnalizeze din timp înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan.

Comentarii

loading...