13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialTrafic intens pe DN1 Ploieşti - Braşov şi DN7 Piteşti - Râmnicu...

Trafic intens pe DN1 Ploieşti – Braşov şi DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

Potrivit Poliţiei, valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic şi Buşteni, însă nu s-au format coloane de maşini.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Bascov, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, pe sensul de mers către Vâlcea.

Pe celelalte drumuri naţionale importante şi pe autostrăzi, circulaţia se desfăşoră în condiţii normale la această oră.

Şeful Serviciului Rutier Prahova, Adrian Iacob, a declarat că în judeţul Prahova acţionează vineri 48 de agenţi de poliţie rutieră şi ofiţeri cu şapte aparate radar, pentru prevenirea accidentelor şi pe Valea Prahovei pentru asigurarea fluenţei traficului.

”Recomandăm şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor şi să circule cu viteze adaptate la condiţiile meteo, să nu se hazardeze în depăşiri neregulamentare şi să păstreze distanţa de siguranţă”, a spus Adrian Iacob.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă