21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialTulcea: Aproape 1.200 de persoane au participat la Revelionul pensionarilor

Tulcea: Aproape 1.200 de persoane au participat la Revelionul pensionarilor

Evenimentul, găzduit de un hotel din municipiul Tulcea, a constat atât în spectacole de dans susţinute de ansamblurile artistice Baladele Deltei şi Doruleţul, cât şi în tombole, concursuri de dans şi un recital semnat de Gelu Voicu.

“Este o obligaţie pe care ne-am asumat-o de şase ani şi este în acelaşi timp o plăcere să le oferim câteva momente de destindere unor oameni cărora le vine rândul mai greu să se distreze, pentru că, după cum ştim, copiii trebuie să meargă la mare, la distracţie, iar pensionarilor le revin sarcinile legate de nepoţi”, a declarat primarul Constantin Hogea.

Unii pensionari s-au aflat la a doua experienţă de acest tip.

“Prima dată când am venit, am fost reticentă. Credeam că atmosfera va fi tristă, dar mi-am dat seama că am venit cu prejudecăţi. Oamenii au un alt mod de abordare şi ţin cont mai puţin de convenienţe, iar organizarea a fost excelentă şi din acest motiv am revenit”, a afirmat Cristina Petre, participantă la eveniment.

Directorul Ansamblului Baladele Deltei, Ştefan Coman, a declarat că anul acesta s-a înregistrat cel mai mare număr de participanţi la concursul de dans.

“În prima seară a Revelionului din acest an, am avut un număr record de participanţi la concursul de dans, 15 perechi. Pentru noi, organizatorii, nimic nu este greu în pregătirea evenimentului. Noi muncim şi petrecem alături de invitaţi”, a menţionat Coman.

Participanţii la Revelionul pensionarilor au avut în meniu un aperitiv, friptură, prăjituri, băuturi alcoolice şi nealcoolice, iar premiile oferite la concursuri şi tombolă au constat în lenjerii de pat, carduri de cumpărături şi aparate electrocasnice.

Preţul unui bilet pentru o persoană a fost de 110 lei, cu 20 lei mai mult decât preţul de anul trecut.

Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...
Ultima oră
Pe aceeași temă