7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialTurcan anunț important pentru pensionari. Ce vizează demersul Ministerul Muncii

Turcan anunț important pentru pensionari. Ce vizează demersul Ministerul Muncii

„160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers”, a scris sâmbătă pe Facebook ministrul Muncii.

Raluca Turcan susține că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate, lucru confirmat în cadrul vizitelor pe care le-a făcut la Casele de pensii ale sectoarelor 1, 2 și 5 din București.

„De altfel, unul dintre proiectele importante ale ministerului pe termen scurt este finanțarea cu fonduri europene a dotării caselor de pensii cu echipamentele necesare derulării activităților curente și a procesului de evaluare”, a mai scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Potrivit ministrului, colectarea tuturor datelor necesare, prin softul de care ministerul dispune, va permite ca toate cele 5 milioane de dosare de pensii să fie supuse recalculării într-un timp foarte scurt.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă