Foto Arhiva

Foto Arhiva

Un autobuz şcolar cu 40 de elevi a derapat şi a ajuns în şanţ

Un autobuz cu 40 de elevi care erau transportaţi la un liceu din Rovinari, judeţul Gorj, a ajuns, marţi, într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean, după ce a derapat din cauza zăpezii, fără ca vreunul dintre copii să fi fost rănit. Administratorul drumului a fost amendat.

Rl online 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru Mediafax, că în urma accidentului niciun elev nu a fost rănit.

Autobuzul a ajuns, marţi, într-un şanţ de pe marginea Drumului Judeţean 674 B, aflat în administrarea Complexului Energetic Oltenia.

Societatea a primit două amenzi în valoare de peste 10.000 de lei.

”Marţi, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, către Rovinari, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, înclinându-se către şanţ. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil şi a ajuns la destinaţie însoţit de două echipaje de Poliţie. Administratorul drumului a fost sancţionat cu 3.045 de lei, după ce luni a fost sancţionat cu 7.250 de lei, tot pentru că nu a deszăpezit drumul corespunzător. Societatea amendată este CEO, fiind un drum deviat. În autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenţă ai Colegiului Gheorghe Tătărăscu din Rovinari. Nu au rezultat victime”, a spus Prejbeanu.

Judeţul Gorj se află sub avertizare cod portocaliu, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât şi ziua.

Comentarii

loading...