10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialUn bărbat care a lovit un polițist a fost arestat preventiv

Un bărbat care a lovit un polițist a fost arestat preventiv

Bărbatul a fost martor al unui incident petrecut în satul Niculițel, în timpul căruia un angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Tulcea a fost insultat de mai multe persoane. El l-a lovit pe polițist, încercând să ia apărarea unui tulcean care, cel mai probabil aflat sub influența băuturilor alcoolice, a leșinat atunci când era condus încătușat la mașina IPJ.

“Cererea noastră a fost admisă, iar bărbatul acuzat de ultraj a fost arestat”, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

Tulceanul acuzat de ultraj va rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile, după ce duminică seara el a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La nivelul IPJ Tulcea se derulează o anchetă privind evenimentul înregistrat sâmbătă, 2 decembrie, la Niculițel.

De asemenea, în urma evenimentului, o echipă a Direcției Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a început să verifice modul de organizare a activității la nivelul IPJ Tulcea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă