19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialUn bărbat din Bucureşti s-a înecat la Eforie Nord

Un bărbat din Bucureşti s-a înecat la Eforie Nord

Acesta este al doilea caz de înec de pe litoral din acest an. În urmă cu două săptămâni, un militar şi-a pierdut viaţa în apele mării în zona unei plaje din municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în Eforie Nord, după ce un bărbat  a fost scos inconştient din mare. Echipa de intervenţie a început manevrele de resuscitare deoarece victima se afla în stop-cardiorespirator.

După câteva zeci de minute cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Bărbatul avea 43 de ani şi era din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Pe litoral, în ultimele zile marea a fost agitată şi au fost valuri, iar din acest motiv mai multe persoane care s-au aventurat în apă au fost în pericol de înec în mai multe staţiuni.

Acesta este cel de-al doilea caz de înec de pe litoral din acest sezon. În urmă cu aproximativ două săptămâni un militar din Argeş a intrat în mare, în zona unei plaje din municipiul Constanţa, şi nu a mai putut ieşi la mal. El a fost scos din apă de o altă persoană, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l readucă la viaţă.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă