Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Un celebru actor român face un anunţ dramatic: "Nu ştiu cât mai am de trăit..."

Recent, un anunț dramatic făcut de actorul Florin Zamfirescu i-a întristat pe admiratorii acestuia.

Rl online 0 comentarii

Mesajul vine după ce, acum două săptămâni, și-a informat admiratorii că a fost pensionat cu forță de la Teatrul Odeon, acuzând-o pe Dorina Lazăr, directoarea instituției, că i-a pus capăt carierei în acel teatru, la 65 de ani.

"Ce trist este când ieși din viață și intri în istorie!", scria la acea vreme Zamfirescu.

Florin Zamfirescu este un critic virulent al situației social-politice din țară, iar ultimele evenimente și scandaluri din societatea românească l-au scârbit pe marele actor.

"Nu știu cât mai am de trăit! M-am retras din lupta pentru normalitate, am simțit că suntem prea puțini pentru asta... Prea puțini în față prostiei, a egoismului, a obtuzitatii și mai ales împotriva canaliilor politice", a scris Zamfirescu.

În încheierea acestui anunț dramatic făcut de actorul Florin Zamfirescu a completat: "Aș vrea însă să apuc momentul când poporul nostru se va trezi și nu va mai legitimă hoți comuniști, cum au făcut cu PSD-ul. Când vor ieși cu toții la vot și vor vota responsabil și conștient...Ar fi posibil?".

Comentarii

loading...