Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un elev hărțuit de colegi s-a aruncat de la etaj. Inspectorul școlar a fost demis

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis Corpul de Control la o școală din municipiul București, după ce un elev care era șicanat de colegii lui s-a aruncat pe geam, de la etajul 1 al școlii.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că a trimis Corpul de Control al Ministerului să facă anchetă la o școală din Sectorul 4 al municipiul București, după ce un elev care era șicanat de colegii lui s-a aruncat pe geam, de la etajul 1 al școlii.

"A fost foarte trist să constatăm că mai mulţi colegi nici măcar nu au înţeles ce este greşit în a se arunca un copil pe fereastră de la etajul întâi. Nu au înţeles. Nu au înţeles ce nu este în regulă", a declarat ministrul Educației, luni seară, într-o emisiune a postului național de televiziune, TVR1.

Inspectorul școlar general al municipiului Bucureşti, Ionel Puşcaş, a fost demis de ministrul Educației, în urma acestui incident. Potrivit unei informații difuzate pe internet, ministrul l-a demis pe șeful Inspectoratului Școlar după ce acesta ar fi declarat că aruncarea elevului de la etaj a fost „o joacă obișnuită”.

Comentarii

loading...