Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Reprezentanţii administrației locale din județul Brașov au avut o întâlnire cu o delegaţie militară mixtă româno-americană, în care au prezentat măsurile care se pot lua pentru protejarea populației civile în situații de criză.

Mihai Diac 0 comentarii

Reprezentanţii administrației locale din județul Brașov au avut o întâlnire cu o delegaţie militară mixtă româno-americană, din care au făcut parte specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC (Cooperare civili - militari) al Statului Major al Forţelor Terestre al României, precum și din US Civil Affairs.

Oficialii din județul Brașov au prezentat delegației militare măsurile și facilitățile care pot fi puse la dispoziția populației locale în situații de criză.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 24 martie 2021, la sediul Primăriei Braşov. La întâlnire au fost prezenți şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi ai ISU Braşov.

În acest cadru au fost discutate și detalii privind desfăşurarea exerciţiului militar Defender Europe 21, care se va desfășura, sub coordonarea SUA, și pe teritoriul României.

Comentarii

loading...