Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE S-a reluat circulația feroviară pe linia Salva – Sighetu Marmației

UPDATE S-a reluat circulația feroviară pe linia Salva – Sighetu Marmației

Traficul feroviar între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş este blocat după ce joi seara a deraiat un marfar încărcat cu cherestea, în zona gării Dealul Ştefăniţei, potrivit unui comunicat de presă postat vineri pe site-ul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Pentru trenurile de călători care ar fi trebuit să tranziteze zona afectată, s-a luat măsura transbordării pasagerilor cu ajutorul unor mijloace auto.

UPDATE Se circulă normal

Circulația feroviară a fosr reluată în condiții de siguranță vineri la prânz, anunță CFR SA.

UPDATE Vagonul deraiat a fost dus în gara Salva

La ora 3,20 vagonul deraiat a fost repus pe şină şi retras în gara Salva, anunță CFR SA. Continuă lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi în zona macazurilor, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă.

CFR Călători a anunțat vineri dimineață că pasagerii din trenul Regio 4136 Sighetu Marmației - Beclean pe Someș au fost  transbordați cu mijloace auto de la Dealu Stefăniței la Beclean pe Someș. De aici, cei aproximativ 70 de pasageri cu destinația București au fost preluați de trenul IR 1644.

Aceeaşi măsură s-a menţinut, vineri dimineaţa, pentru trenurile R 4110 şi R 4133, care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca.

Potrivit CFR SA, incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19,00, când unul din cele 38 de vagoane ale trenului marfar a deraiat la ieşire din staţia Dealul Ştefăniţei. "Trenul care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă şi AFER, precum şi echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe şină a vagonului", se arată în comunicatul companiei de infrastructură.

Comentarii

loading...