23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialUPDATE S-a reluat circulația feroviară pe linia Salva – Sighetu Marmației

UPDATE S-a reluat circulația feroviară pe linia Salva – Sighetu Marmației

Pentru trenurile de călători care ar fi trebuit să tranziteze zona afectată, s-a luat măsura transbordării pasagerilor cu ajutorul unor mijloace auto.

UPDATE Se circulă normal

Circulația feroviară a fosr reluată în condiții de siguranță vineri la prânz, anunță CFR SA.

UPDATE Vagonul deraiat a fost dus în gara Salva

La ora 3,20 vagonul deraiat a fost repus pe şină şi retras în gara Salva, anunță CFR SA. Continuă lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi în zona macazurilor, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă.

CFR Călători a anunțat vineri dimineață că pasagerii din trenul Regio 4136 Sighetu Marmației – Beclean pe Someș au fost  transbordați cu mijloace auto de la Dealu Stefăniței la Beclean pe Someș. De aici, cei aproximativ 70 de pasageri cu destinația București au fost preluați de trenul IR 1644.

Aceeaşi măsură s-a menţinut, vineri dimineaţa, pentru trenurile R 4110 şi R 4133, care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca.

Potrivit CFR SA, incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19,00, când unul din cele 38 de vagoane ale trenului marfar a deraiat la ieşire din staţia Dealul Ştefăniţei. “Trenul care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă şi AFER, precum şi echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe şină a vagonului”, se arată în comunicatul companiei de infrastructură.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă