Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un microbuz cu elevi a fost reținut de polițiști la Vaslui

Un microbuz care transporta 11 elevi care se întorceau de la un concurs şcolar a fost oprit, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, de polițiștii din judeţul Vaslui.

Mihai Diac 0 comentarii

Microbuzul a fost oprit pentru control pe raza localității Puieşti din judeţul Vaslui.

Polițiștii au constatat, cu acest prilej, că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 4 martie 2019 şi că licenţa lui de transport nu mai era valabilă de doi ani.

„La ora 21.37, pe raza comunei Puieşti, poliţiştii au oprit pentru control un microbuz, în care se aflau 11 elevi şi un cadru didactic. I s-a solicitat conducătorului auto să prezinte documentele necesare unei astfel de deplasări. Astfel, s-a constatat ca autovehiculul are ITP-ul expirat din data de 04.03.2019, iar licenţa de transport era valabilă pentru perioada 24.05.2016 - 23.05.2017. Având în vedere cele constatate, conducătorul autovehiculului a fost sancţionat conform prevederilor HG nr. 69/2012 şi OUG 195/2002, iar ca masură complementară, s-a dispus reţinerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare, eliberându-se o dovadă, fară drept de circulaţie”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Vaslui, citați de Mediafax.

Microbuzul în care erau transportați elevii aparține comunei Ghergheşti.

Comentarii

loading...