6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialUn polițist a fost împușcat mortal. Cine este suspectul

Un polițist a fost împușcat mortal. Cine este suspectul

UPDATE: Potrivit Poliției Române, suspectul care este acum acuzat și de uciderea polițistului se numește Lepa Ionel Marcel (48 de ani), care era deja urmărit internațional pentru tâlhărie.

“Asigurăm că au fost luate toate măsurile posibile pentru identificarea şi prinderea acestui bărbat. S-a întocmit dosar penal pentru omor calificat, iar procurorii Tribunalului Timiş cercetează cazul. Individul este înarmat la acest moment. Orice persoană îl observă să nu îl abordeze, ci să sesizeze de urgenţă Poliţia”, a declarat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, Florian Dragnea.

Arma folosită de ucigaș este un pistol de calibrul 7,65 milimetri, de provenienţă sârbească, aflat în continuare asupra celui urmărit.

Despre acțiunea de capturare, în care a fost ucis polițistul din județul Timiș, a postat un scurt comentariu și judecătorul Cristi Danileț, fost membru al CSM, care adresează populației un apel pentru susținerea Poliției.

————————————————————–

Poliţistul în vârstă de 43 de ani a fost lovit de trei gloanțe, în urma cărora s-a produs decesul, au anunțat, duminică, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Ucigașul ar fi chiar suspectul pe care îl urmăreau polițiștii și care încă nu a fost prins. Incidentul s-a produs în apropierea unei case din localitatea Izvin, unde poliţistul a ajuns chiar faţă în faţă cu suspectul, iar acesta ar fi tras trei gloanţe spre cel care-l urmărea.

Două dintre gloanţe l-ar fi lovit pe poliţist în zona gîtului şi pieptului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă