Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un șef de tren a fost retrogradat pentru că le-a spus călătorilor să nu poarte mască

Un șef de tren care a fost filmat în timp ce îi îndemna pe călători să nu mai poarte mască a fost retrogradat, a anunțat compania CFR Călători.

Mihai Diac 0 comentarii

Șeful de tren a fost retrogradat pe funcția de manevrant vagoane și nu mai are voie să intre în contact cu publicul, a anunțat compania CFR Călători.

„În urma cercetării interne conform reglementărilor legale în vigoare, comisia de disciplina a decis ca șeful de tren să fie retrogradat profesional, astfel încât să nu mai intre în contact cu publicul călător. De asemenea, din funcția de șef de tren a fost trecut pe un post inferior, de manevrant vagoane. În același timp, salariul i-a fost diminuat corespunzator”, precizează un comunicat al companiei CFR Călători.

Comentarii

loading...