Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Studentul Silvian Man  (Foto: Facebook)

Studentul Silvian Man (Foto: Facebook)

Un student candidează la funcția de rector al Universității din Iași

Studentul Silvian - Emanuel Man a anunțat că și-a depus candidatura la funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Mihai Diac 0 comentarii

Studentul a anunțat că și-a depus candidatura printr-un mesaj postat pe Facebook la data de 29 februarie 2020.

"Sunt primul student care și-a depus vreodată candidatura pentru funcția de rector, cel puțin în România. Legea Educației Naționale nr. 1/2011 nu prevede cine anume poate candida și ocupa o astfel de funcție. Nu există nicio condiție de apartenență la corpul didactic. Universitatea Politehnica din București (UPB) și Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAP) au rectori care nu sunt cadre didactice", a anunțat, pe Facebook, studentul Silvian Man.

 

Comentarii

loading...