Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Un voluntar aduce alimente la căminul de bătrâni din Galați infectat cu coronavirus

Un tânăr voluntar din Galați merge la căminul de bătrâni din acest oraș aducând produse alimentare specifice de Paști, în condițiile în care acest cămin este socotit un focar de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Un tânăr din Galați, George Alin Radu, aduce alimente persoanelor cazate la Căminul "Sfântul Ioan" din acest oraș, acolo unde este focarul de coronavirus cu opt decedați și 100 de infectați.

"În data de 07 aprilie 2020 postam pe pagina mea de Facebook cum bătrânii rămași prizonieri în Căminul de Îngrijiri Bătrâni „Sf. Ilie” din Galați, focarul de coronavirus din minicipiul Galați, se plângeau în urmă cu doi ani că personalul este puțin şi că unii dintre ei rămân neschimbați două zile, medicamentaţia nu li se dă. Li se dă aiurea, nu aveau nicio asistentă acolo.
Într-adevăr, bătrânii nu sunt ajutați de nici asistente, nici de conducerea centrului, ajutorul îl aveau din partea famiilor lor care îi vizita. Acolo am făcut 1 lună și jumătate de voluntariat în anul 2018 și nu am fost mulțumit de condițiile din centru. Am plecat cu o senzație destul de amară", explica, inițial, George Alin Radu. 

"Astăzi în a doua zi de Paște, în Săptămâna Luminată, am organizat o campanie umanitară cu titlul "Împarte tuturor din puținul tău" și am donat către "Căminul de Bătrâni Sf Ilie" din municipiul Galați, 40 de bucăți de cozonaci proaspeți, un bax de ulei și un bax de făină albă. Faptele bune nu se vor opri aici, sunt alături de vârstnicii noștri", anunță, luni, pe Facebook, George Alin Radu.

 

Comentarii

loading...